ИЗПОЛЗВАТЕ ЛИ ПОДХОДЯЩИЯТ ПРОДУКТ?

За Yacco

Френската компания YACCO е основана през 1919 година от Жан Динтияк, един от пионерите започнали процеса на добавяне на присадки към базовото масло с цел подобряването му. Участието в научни тестове и автомобилни състезания, съчетано с технологичните успехи, е допринесло за утвърждаването на името YACCO през годините. Повечето от световните си рекорди YACCO постига в сътрудничество със Ситроен, като общо 522 световни рекорда са регистрирани на името на компанията от 1931 година досега. Един от най-престижните е пробег от 300 000 км на овална писта без смяна на маслото, а последният е постигнат през септември 2006 година от Венсан Перо (Vincent Perrot), който достигнал скорост от 530,69 км/ч за 250 метра отсечка със старт от място.
И до ден днешен компанията има сериозно присъствие в автомобилните и мотоциклетни състезания.https://yacco.com/en/news

Като главна отличителна черта за запазване на най-високо ниво на качеството през годините е фактът, че YACCO се произвежда само във Франция, в завода на компанията в Saint Pierre Les Elbeuf. По този начин YACCO гарантира, че продуктите, които се продават в която и да е страна, имат един и същи произход, качество и стикер: Fabrique en FRANCE. YACCO прецизно избира суровините си и категорично не рециклира масла. Продуктите се произвеждат по предварителна заявка. В този смисъл може да се твърди, че маслата с марката YACCO са бутикови. Тях няма да ги намерите по бензиностанциите или в големите хипермаркети, а само в специализирани магазини за масла и сервизи, където работят професионалисти.

В момента YACCO предлага на Българския пазар над 30 вида 100% синтетични двигателни масла, над 17 вида масла за транспортна, строителна и селскостопанска техника, над 15 вида мотоциклетни масла, над 15 вида масла за скоростни кутии и диференциали, гама от антифриз, греси, спирачна течност и различни по вид добавки. Гамата непрекъснато се разраства. 

YACCO работи в тясно сътрудничество с едни от най-големите световни производители като: Mitsubishi, BMW, Daimler-Chrysler, Peugeot, Citroën, Renault, Nissan, Porsche, Audi, VW, Seat, Skoda, FIAT, Ford, GM/Opel, Subaru, Mazda, Jaguar, Land Rover, MAN, Mercedes-Benz Trucks, Volvo, Scania, DAF, Iveco и др.

С постоянни проучвания и усилени лабораторни изследвания са разработени и най-новите специфични масла на компанията. 

Маслата на световните рекорди YACCO се предлагат в 41 страни по света и се произвеждат единствено във Франция.

          

Get Adobe Flash player     Get Adobe Flash player

 

 

 


Design&Support: PC Services Ltd.